postheadericon Modele flokesh kacurrela 2017

Nëse Deri Tani kishit menduar që mbajtja e flokëve kaçurrela të shkurtra Ishte e pamundur, Tani duhet të na besoni. Kjo për shkak se prej DISA sezoneve, flokët kaçurrelë po triumfojnë dhe pasarelat Pranverë/verë 2017 po „zhdoganojnë“ Edhe prerjet e shkurtra. Ja 10 IDE të vjedhura nga pasarelat e pranverë/verës 2017. Më poshtë janě DISA sugjerime për t`i bërë kaçurrelat tuaja të përsosura. Flokët kaçurrel janě particulier të vështirë për t`u trajtuar, sepse nga Natyra janě më delikatë se flokët e drejtë. Duhet të keni parasysh shumë gjëra nëse dëshironi të keni flokë të bukur, dhe me onde natyrale. Pasi keni përfunduar me siguri do t`i drejtoheni llakut sëirish por profesionistët sugjerojnë në vend të TIJ, një sprej për teksturë sepse polimeret e llakut tentojnë ta rëndojnë flokun Duke bërë që kaçurrelat të bien më shpejt. /Telegrafi/PASI t`i keni bërë flokët me mashë APO pajisje tjetër, është e rëndësishme që t`i kapni ATO me karfica. Nëse i lëshoni menjëherë në célébrer që ATO janě Ende të nxehta, atëherë do të bien shumë shpejt. Mund t`i mbani me karfica 5 minuta ose Edhe 15 nëse keni kohë. Pasi flokët janě ftohur, vareni kokën pas dhe hiqni karficat.

Kaloni gishtat nëpër kaçurrela për t`i shpupuritur por lërini Pak më të rregullta nga çdo donit t`i kishit. Sado që të parapërgatiteni, kaçurrelat do të bien Pak gjithsesi, prandaj është më mirë që të jenë Pak më të rregullta në fillim që të bien më pas. 2. Baluke e HAPUR para dhe volum Casual për Roland Mouret Merrni një Sasi shkume në masën e një Topi tenisi dhe aplikojeni në flokë Pak të Lagour ose të thatë nga rrënjët Tek majat. 6. Sekreti për një prerje si Kjo? Të përdorni krëhërin e Duhur dhe të MOS nxitoheni gjatë krehjes. 4. Flokë kaçurrela të shkallëzuar. Baluke me onde propozuar nga Fendi.

Në célébrer që flokët tuaj janě tërësisht të thatë, merrni tuf flokësh nga 5cm te gjera dhe aplikoni llak ne to. Ose vendosni shumë, shumë Pak sepse flokët tepër të Buta e të rrëshqitshme NUK qëndrojnë kaçurrela..

Comments are closed.

Kinderwagen
Ebenfalls ein Thema für die meisten Frauen. Wer Informationen, Empfehlungen und Tipps zu Kinderwagen benötigt, ist auf dieser Seite rund um das Thema Kinderwagen richtig. Ob Buggy, Geschwisterwagen oder Zwillingswagen.